HTML

Egyszerűen Milliomos

Egy nagy célom van: megtanítani, és segíteni egymillio embert abban, hogy mindannyian legalább 100 ezer forintnak megfelelő összeget keressenek passzív jövedelemmel. Így egymillio barátom is lesz:-))

Friss topikok

  • Lajos Katonka: Szivesen megtekintem az oldaladat de egyik sem mukodik. Udv Lajos (2016.09.18. 18:48) Gazdagodás Akadémia
  • D.Z.: Szia! X-polgártárs! Egyenlőre a régi honlapom működik, de néhány nap, max 2 hét múlva éles lesz eg... (2007.09.30. 22:47) 6 egyszerű lépés, a jómódhoz

Tényleg lehet nyerni egy vadiúj mobiltelefont?

2009.03.15. 22:57 D.Z.

GAZDAGODÁS AKADÉMIA egy új kampányba kezdett.

A kampány célja az, hogy minél többen megismerjenek egy olyan rendszert, amely átlagemberekből 3 hónap alatt siker szemléletű vállalkozni merő nem átlag embereket farag. 

Kicsit olyan ez, mint a 300 című film szereplőinek átváltoztatása. Láttam a film készítéséről készült filmet, amit werkfilmnek neveznek. Az valami csoda volt, hogy átlagos külsejű férfikból 3 hónap alatt micsida csoda-atlétákat gyúrtak. Napi 5-6 óra kemény edzés, és a harci jelenetek ezerszer való gyakorlása nem kis figyelmet, és állhatatosságot igényelt.

Meg is lett az eredménye, mert a film szerintem igazán jól sikerült. 

A GAZDAGODÁS AKADÉMIA is hasonlóra készül.

Szeretnénk, ha megtalálnánk azt a 10, esetleg 20 embert, akik nekivágnak, és elindulnak egy úton a gazdagodás felé.

Na, nem kell megijedni, itt nem lesznek olyan fizikai atrocitások, mint az említett film forgatásán. 

De ugyanolyan hozzáállást fog igényelni. Kell kitartás, állhatatosság, egyfajta alázat, végtelen hit, és természetesen egy igen mély belső vágy a sikerre. 

És azt hiszem itt van a kulcsa, a lényege minden emberi előre jutásnak: a mély belső vágy a sikerre! Kinek van ilyen? Például a szerelmesnek, aki igazán mélyen belúl vágyik a másik viszont szeretetére. A színművésznek, aki hajlandó egy film kedvéért lefogyni, meghízni, átalakulni, hogy a produkció végén élvezhesse a sikert. A feltalálóknak, az élsportolóknak. 

De van ilyen vágya egy átlag embernek? 

Én azt mondom, hogy kell lennie! Kell, hogy legyenek olyan emberek, akik keresik, kutatják annak lehetőségét, hogy előrébb jussanak! Kell, hogy legyenek emberek, aki úgy érzik, hogy megfulladnak, ha nem tudnak kitörni a jelenlegi helyzetükből!

De miért akarnának kitörni? Miért nem jó az, ahogy most van? És ehhez miért kéne a mi Akadémiánk? Hiszen annyi helyen megmondják az okosságot. Ebben igazat adok. Sok helyen megmondják az okosságot. De hol van az a hely, ahol kézenfognak valakit, és mint ahogy a filmben felkészítették a szereplőket, egy komplett edzés tervvel várják, egy szakértő stáb veszi kézbe Őt, és 3 hónapon keresztül edzi, ösztökéli, támogatja, amíg a sikert el nem éri? 

A GAZDAGODÁS AKADÉMIA célja rátalálni azokra az emberekre, akiket hajt a belső vágy. És azt, aki ezt be is bizonyítja, azt rögtön egy mobil telefonnal ajándékozza meg. Mit kell hozzá tenni? Semmi mást mint felhívni az ismerősök figyelmét a weboldalra, és megkérni Őket, hogy adjanak le egy tippet. Ennyit, és egyenlőre semmi mást. 

Szerintem ez egy kölcsönösen nyerő helyzet. Mi megismerjük azt a személyt, akiben ég a kitörésre, s fejlüdésre, a sikerre a vágy, és Ő pedig máris megkapja a jutalmát. Mindannyian boldogok leszünk. 

Aki pedig nem hiszi ezt el, az járjon utána itt:

http://www.egyszeruenmilliomos.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: mobil telefon ingyen nyeremény nyereményjáték gazdagodás

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszeruenmilliomos.blog.hu/api/trackback/id/tr201004573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása