HTML

Egyszerűen Milliomos

Egy nagy célom van: megtanítani, és segíteni egymillio embert abban, hogy mindannyian legalább 100 ezer forintnak megfelelő összeget keressenek passzív jövedelemmel. Így egymillio barátom is lesz:-))

Friss topikok

  • Lajos Katonka: Szivesen megtekintem az oldaladat de egyik sem mukodik. Udv Lajos (2016.09.18. 18:48) Gazdagodás Akadémia
  • D.Z.: Szia! X-polgártárs! Egyenlőre a régi honlapom működik, de néhány nap, max 2 hét múlva éles lesz eg... (2007.09.30. 22:47) 6 egyszerű lépés, a jómódhoz

töltsünk egy hetet az Adrián vitorláson ingyen!

2009.06.04. 16:59 D.Z.

Vigyázat ez a bejegyzés mindenfajta marketing trükk használata nélkül egyszerúen a józan eszére akar hatni! 

 

Szeretnénk a nyár végén egy hétre elmenni az Adriára, de nem akarunk érte fizetni, sőt még pénzt is akarunk ebből csinálni!

Adott egy cég, amely állná a mi nyaralásunkat, mindössze arra kér minket, hogy növeljük meg a viszonteladói csoportunk létszámát 16 fővel a jövő hónap 15.-ig.

Szóval egyikőnk se járna rosszul, és ha az új csoportból valaki ugyanezt megteszi jülius 15-augusztus 15 között, akkor ez a hajóút neki is meg lesz.

Szóval osztottunk, és szoroztunk, és ez azt jelentené, hogy 2 naponta kellene 1 új tag. Ez eszetlen rohangálást, és rábeszélést, meg győzködést jelentene, amit nem szeretnénk, Ezért mást találtunk ki. A 30 napot 3x10 napra osztottuk fel. Azt gondoltuk ki, hogy az első 10 napban megtalálunk 3 embert, vagyis 3 naponta egyet. Ez már nem olyan eszetlen. Aztán a másik 10 napban ennek a három embernek keresünk közösen 3-3 embert. Majd az utolső 10 napban ebből a 9 emberből 2-nek keresünk 3 embert.

Ez már igencsak a kedvünkre való terv, és teljesen reálisnak tartjuk.

Miért járunk jól mi, és miért járnak jól az új viszonteladók? 

Mi azért járunk jól, mert elutazhatunk az ingyenes hajóútra, és mert jelentősen megnöveljük a forgalmunkat is. Ez persz plusz pénzt hoz. 

Az új viszonteladó azért jár jól, mert a segítségünkkel keres minimum 13 ezer forintot, és joga van hozzá, hogy hipermarket áron vásároljon tisztító, tisztálkodó szereket, testápolókat, éljen a viszonteladói jogával, vagyis pénz keressen ezekkel a termékekkel.  Aki viszont bónuszként a hajóutat is akarja, annak segítünk ugyanezt a munkát elvégezni, és övé a hajóút ami barátok között is min. 100.000.-forint. 

Elképzelem magunkat a tengeren, fürdőruhában, a meleg napon sütkérezve, vagy a lábunkat a tengerbe lógatva koktélt, vagy mást iszogatva beszékgetünk. Most nem mi nézzük a partról irigykedve a hajón lévőket, hanem minket irigyelnek a parton lévők...

És fel merül bennem a kérdés: hol vannak azok az emberek akik ebben partnerek? Ki fogja 13 ezer forintért akár a kisojját is (na jó az egéren a mutató ujj van) megmozdítani?

Ha Ön még ezek után sem kattintott el, vagyis nem mozdította még meg egy újját sem, akkor hálánk jeléül elárulunk egy titkot: a mi viszonteladóink fél éven belül havi 100 ezer, két éven belül havi 500 ezer forintot kapnak kézbe....

Ez évi 1,2 millió, vagy 6 milliós éves jövedelem. 

Remélem még nem remegett meg a mutató ujja?

De erre majd térjünk vissza, ha megnézte a hajót, az utasait (habár nem igérték, hogy pontosan Ők lesznek ott), és azt a felépítést aminek a segítségével a hajóút létre jöhet.

Most se remegjen az ujja, erre a sorra kell kattintani. 

Ha tetszett a hajó, és szintén elképzelte magát ezen a hajón, akkor kérdezze meg tólünk, hogy miként lehet Ön is a hajó utasa ingyen. 

Adjon meg egy e-mail címet, vagy tel, számot, és mi biztosan felvesszük Önnel a kapcsolatot. 

Addig is jó álmodozást.

Szólj hozzá!

Címkék: ingyen hét ingyenes az hajózás egy adrián hajóút adriai hajóval

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszeruenmilliomos.blog.hu/api/trackback/id/tr941163676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása