HTML

Egyszerűen Milliomos

Egy nagy célom van: megtanítani, és segíteni egymillio embert abban, hogy mindannyian legalább 100 ezer forintnak megfelelő összeget keressenek passzív jövedelemmel. Így egymillio barátom is lesz:-))

Friss topikok

  • Lajos Katonka: Szivesen megtekintem az oldaladat de egyik sem mukodik. Udv Lajos (2016.09.18. 18:48) Gazdagodás Akadémia
  • D.Z.: Szia! X-polgártárs! Egyenlőre a régi honlapom működik, de néhány nap, max 2 hét múlva éles lesz eg... (2007.09.30. 22:47) 6 egyszerű lépés, a jómódhoz

Mit üzen nekünk a Sláger- és a Danubius rádió bezárása?

2009.11.03. 10:55 D.Z.

 Én személy szerint egyetértek Seres Máriával abban, hogy hagyjuk abba azt, hogy a pártok az adóbefizetésből finanszírozzák a kampányaikat. 

Igenis, legyen egyenlőség! Igenis a pártok is gazdálkodják ki, a kampányaik, és a fenntartásuk költségeit, ugyanúgy mint bármelyik másik vállalkozás! Miért kellene nekem azért güriznem, hogy aztán a választások alkalmával ne menjek el a szavazásra, mert nincs olyan párt (se) vagy személy, akire azt lehetne mondani, hogy szivesen látnám a kormány élén?

Miért kellene tovább azt látnom, hogy kit hogyan kentek meg, miért került előzetesbe, hány milliót kapott "tanácsadásért", vagy "végkielégítés" címén?

Igen is, a pártok abból gazdagodjanak, gazdálkodjanak, amit a párttagok befizetnek, vagy kezdjenek el gazdálkodó szervezetként működni, és a bevételekből adózzanak ugyanúgy, mint egy vállalkozás!

Azt hiszem ezzel nem vagyok demagóg, és nem akarok sokat. Szerintem, ha ezekkel a feltételekkel kellene a pártoknak működni igencsak visszavennének....

És a címsorban feltett kérdésre a válaszom a következő: Te vagy a felelős azért, ha a jövőben nem változtatsz a helyzeteden! Nem arra gondolok, hogy jövőre szavazz másképp, mert szerintem nincs Magyarországon elfogadható alternatíva!

Arra gondolok, hogy itt az ideje, hogy kézbe kell venned az anyagi helyzeted javítását, mert nincs senki más, aki azért tenne bármit is, hogy Neked jobb legyen az életed!

Érdekes megfigyelni, hogy mekkora összefogást tud elérni a Sláger- és a Danubius Rádió. Vajon mi is el tudunk érni ekkora összefogást akkor, ha a Te anyagi- és lelki felemelkedéséről van szó? 

Tényleg elhiszed, hogy Te "csak" egy kisember vagy, akinek történelmileg nincs esélye arra, hogy igazi Európai mértékű életszínvonalon éljen? 

Én azt mondom, hogy a megfelelő hozáállással, és a kellő idő befektetéssel 3-5 éven belül ezt el lehet érni!

Van több kipróbált módszer is, ami eredményesen működik, és ami a legszebb ebben az az, hogy ezek közül többet már most is megteszel nap, mint nap. 

Komolyan hiszem, hogy közösen lépni tudunk! Tudom, hogy Te is szeretnél az életed valamelyik területén gazdagabbá válni! Tudom, mert mostanában csak ilyen emberekkel találkozom!

Sose tudod meg, hogy Te is lehetsz gazdagabb, ha meg sem próbálod! 

Gyere el a weboldalamra, válaszolj néhány kérdésre, és kezdjünk el közösen azon gondolkodni, és cselekedni, hogy mindkettőnknek jobb legyen az élete jövőre, és még jobb 2-3 éven belül!

D.Z.

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: rádió mária sláger bumeráng összefogás seres slágerrádió

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszeruenmilliomos.blog.hu/api/trackback/id/tr371495055

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csütörtök 2009.11.05. 08:18:24

Pár perccel ezelőtt felhívott az új miniszterelnök, és felajánlotta nekem a kormányában az újra felállítandó Ifjúsági- és Sportminisztérium vezetését. Este megbeszélem a családommal. Vannak fenntartásaim, szóval most gondolkodom. Na de hogy lesz az egy...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása