HTML

Egyszerűen Milliomos

Egy nagy célom van: megtanítani, és segíteni egymillio embert abban, hogy mindannyian legalább 100 ezer forintnak megfelelő összeget keressenek passzív jövedelemmel. Így egymillio barátom is lesz:-))

Friss topikok

  • Lajos Katonka: Szivesen megtekintem az oldaladat de egyik sem mukodik. Udv Lajos (2016.09.18. 18:48) Gazdagodás Akadémia
  • D.Z.: Szia! X-polgártárs! Egyenlőre a régi honlapom működik, de néhány nap, max 2 hét múlva éles lesz eg... (2007.09.30. 22:47) 6 egyszerű lépés, a jómódhoz

Muszáj vállalkozni?

2009.05.09. 15:42 D.Z.

 Ami most az embereknek hiányzik, az a biztonságérzet. A legtöbb embernek az a jövőkép hiányzik, hogy holnap, és a jövő héten, és a jövő évben is legyen valahonnan biztos bevétele.

 

A társadalomban végbemenő változások azt mutatják, hogy a "tanulj keményen, dolgozz keményen, és biztos lesz a jövedelmed" tanítást végleg ell kell felejteni.

Akkor tényleg mindenkinek vállalkozni kell?

Akár tetszik, akár nem nincs más választás! Még akkor is vállalkozunk, amikor munkahelyet választunk, hiszen arra vállalkozunk, hogy az elérhető legtöbb pénzért eladjuk az időnket, a munkaerőnket. 

Vagyis a vállalkozást senki sem kerülheti el. De ki tanítja meg az embereket vállalkozni? Hol van az az iskola, vagy oktatási rend, amely arra tanítana embereket, hogy vállalkozók legyenek?

Ki tanítja meg azt, hogy egy vállalkozás nem csak annyi, hogy megnyitok egy boltot, ahova beviszek valamit, amit el szeretnék adni? Ki tanítja meg az embereket arra a hozzáállásra, amely egy vérbeli vállalkozó hozzáállása? 

Ha jól megnézzük, akkor egy ilyen oktatáson nem a gazdasági folyamatokat, vagy az adózási, befektetési módszereket kell megtanulni, hanem azt a lelki állóképességet kell elsajátítani, amely továbbvisz - vagy ami még jobb megerősít - egy vállalkozást egy olyan válság közepén, mint amit most élnek meg sokan. 

Azt kell megtanítani, hogy meglássák, és ki is aknázzák azokat a lehetőségeket, amelyek egy krízis időszakában is adódhatnak. 

Egy olyan előrelátásra, és képességre, amely például egy hajó kapitányának van, aki nem a hajón maradást erőlteti az utolsó lehelletéig, hanem megtalálja a helyes irányt, ahol nem süllyed el a hajó.

Ha ezt a képességet megszerzi valaki, akkor mindegy, hogy milyen a gazdasági helyzet, akkor is erdményesen navigál, és az a csapat, amely a vállalkozásban részt vesz, biztosan eléri azt a biztonságot, amelyre mindenki vágyik mostanában.

GAZDAGODÁS AKADÉMIA azokat a tulajdonságokat, azokat a képességeket fejleszti, amelyek biztos vállalkozást adnak. 

Május 15-16-17-én 3 napon keresztül tanulhatják a hakkgatók az alapokat, és utána még 3 hónapig kapnak utánkövető mentori támogatást. A cél az, hogy az Akadémia résztvevői a tanfolyam elkezdése után 6 hónappal minimum havi 100 ezer forint többlet jövedelemre tegyenek szert.

És ezzel sokan nagyot lépnek az anyagi biztonság felé.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszeruenmilliomos.blog.hu/api/trackback/id/tr971111612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása